By Administrator

ANALIZĂ. După alegerea în fruntea filialei judeţene a liberalilor maramureşeni a lui Ionel Bogdan – şi chiar înainte de asta, rezultatul alegerilor interne fiind cunoscut cu mult timp înaintea oficializării -, PNL Maramureş a anunţat susţinerea necondiţionată la şefia partidului pentru Cristian Buşoi. Actualul secretar interimar al PNL a şi fost prezent, ca invitat de marcă, la alegerile pentru conducerea PNL Maramureş, având-o alături, ca de fiecare dată, pe preşedinta interimară Raluca Turcan.

În contextul în care „bursa politică a pariurilor” acreditează că Ludovic Orban are avataj în faţa lui Buşoi în bătălia electorală internă din 17 iunie (cel de-al treilea candidat, Viorel Cataramă este acreditat cu procente care nu depăşesc marja de eroare), întrebarea logică era: care este mecanismul prin care organizaţiile maramureşene ale principalelor partide se situează, aproape mereu, de partea perdantului, fapt care se repercutează negativ şi asupra dezvoltării judeţului?

Până să desluşim argumentele raţionamentului în care, în Maramureşul politic, lipsa de inspiraţie politică a trecut de preaplin, 2mnews a efectuat o cercetare aprofundată în rândul liberalilor maramureşeni care vor vota efectiv preşedintele PNL la Congresul din 17 iunie, adică cei care fac parte din delegaţia PNL Maramureş. Concluzia, uşor surprinzătoare: una spune anunţul oficial („susţinerea lui Citeste mai departe…

Sursa: : 2mnews RSS

      

Comments are closed.