By anamaria

Mihai Busecan, fost handbalist la HCM Minaur, a revenit acasa pentru a juca alaturi de MINAUR in sezonul 2017/2018 de Liga Nationala.

“Ma bucur ca m-am intors acasa si sunt multumit de interesul celor de aici. Am ales ce este mai bine pentru mine si pentru familia mea in momentul de fata. Cunosc foarte bine colectivul si tot ce inseamna spiritul Minaur si asta, zic eu, este un lucru benefic pentru toata lumea. Sper ca impreuna sa reusim indeplinirea obiectivelor propuse de conducerea clubului si sa aducem din nou Baia Mare acolo unde ii este locul pe scena handbalului”, spune Mihai Busecan.

“Mihai Busecan este unul din pivotii buni ai campionatului si un jucator foarte puternic din punct de vedere fizic lucru care a contat foarte mult cand ne-am gandit la aducerea lui. De asemenea este un foarte bun “om de vestiar” si un caracter deosebit. A contat si faptul ca a mai jucat la Minaur, stie ce inseamna aceasta responsabilitate, stie ca publicul are mereu pretentii foarte mari, ca presiunea rezultatelor va fi de asemenea mare si atunci ne asteptam sa nu aiba probleme de acomodare. Sa Citeste mai departe…

Sursa: : ziarmm

      

Comments are closed.