By anamaria

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, la Washington, D.C., cu membri ai comunitatii romanilor din SUA carora le-a multumit pentru implicarea in dezvoltarea parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, relateaza Agerpres.

“Sunteti membri apreciati ai comunitatilor dumneavoastra, sunteti bine integrati, aveti o contributie considerabila la economia americana. Prin tot ceea ce faceti intariti, la nivel personal, zi de zi, legaturile dintre Romania si Statele Unite ale Americii si va implicati, indirect sau direct, pentru parteneriatul nostru”, a declarat acesta. Seful statului a subliniat, de asemenea, si importanta comunitatii romanesti din Statele Unite in dezvoltarea Romaniei.

“Ati reusit, dumneavoastra care traiti in Statele Unite, sa razbiti intr-o societate extrem de competitiva, care — asa cum imi doresc si eu pentru Romania — a dezvoltat o cultura a succesului bazata pe performanta, munca, talent, onestitate si, foarte important, integritate. (…) Dumneavoastra, romanii din diaspora, elitele noastre, puteti fi un catalizator pentru dezvoltarea Romaniei. In acelasi timp, este firesc ca si Romania sa va apere si sa va promoveze drepturile si interesele. Am spus-o de mai multe ori, dar o repet de fiecare data cand am ocazia: cea mai Citeste mai departe…

Sursa: : ziarmm

      

Comments are closed.