By Administrator

CANDIDAŢI. Doar doi candidaţi s-au înscris în cursa electorală pentru funcţia de primar al oraşului Ulmeni – în ultima zi a depunerii candidaturilor, candidaţii PNL şi ALDE (Ionel Covaciu, respectiv Dacian Olimpiu Sas, ambii consilieri locali) şi-au anunţat retragerile din campania electorală parţială (fiecare dintre cei doi anunţându-şi susţinerea pentru candidatul social-democrat, în baza unor „protocoale personale”), astfel că doar PMP şi PSD şi-au înscris candidaţi pentru scrutinul din 11 iunie.

PSD a nominalizat-o candidat pe Cornelia Luca. Aceasta a mai candidat pentru funcţia de primar în Ulmeni în 2008 (a pierdut la 47 de voturi) şi 2012 (ultima dată din partea USL, cumulând 27% din voturile exprimate – au fost doar doi candidaţi atunci, Luca şi Morar, ultimul candidând pentru UNPR şi cumulând 73% din voturi). Lucrează la Finanţe şi este soţia primarului din Sălsig, Florian Lucian Luca.

PMP l-a înscris în cursă pe preşedintele filialei judeţene, care este şi primarul ales la ultimul scrutin, Lucian Morar, cel care a depus jurământul de primar, apoi a renunţat în 2016 la mandat pentru a deveni consilier judeţean şi apoi vicepreşedinte al forului administrativ al Maramureşului. Morar este câştigătorul ultimelor trei scrutinuri electorale din Ulmeni, devenind primar în 2008, 2012 şi Citeste mai departe…

Sursa: : 2mnews RSS

      

Comments are closed.